Exact Administratie & Belastingadvies

Het ondernemerschap is een veelomvattende zaak. Of u nu starter bent of ondernemer in het midden- of kleinbedrijf, u wilt zich vooral bezig houden met dat waarvoor u ondernemer bent geworden. Administratie, jaarrekeningen, belastingen en regelgeving zijn zaken die vragen om een professionele en persoonlijke ondersteuning.

Als EXACT nemen wij u niet alleen uw administratieve en fiscale taken uit handen, wij helpen u ook uw vragen te beantwoorden, uw ideeën te toetsen en te zorgen voor een objectieve blik van buitenaf. Zo kunt ú doen waar u goed in bent en doen wij – voor u – waar wij goed in zijn: u efficiënt ondersteunen in uw ondernemerschap.

Wij investeren in u

Ons doel is ondernemers vooruit te helpen. Kennisoverdracht is hierbij een belangrijke schakel. Voor een goede begeleiding en advies zetten wij ons zelf op de plaats van de ondernemer. Doormiddel van het bezoeken van de klant en het fysieke werkproces van de klant in kaart te brengen, is het mogelijk om een juiste administratieve organisatie op te zetten voor de klant.

Onze begeleiding voorziet de klant van de basiskennis die nodig is om zijn onderneming zorgvuldig te drijven. Onderwerpen die worden behandeld zijn bijvoorbeeld rechten en plichten van ondernemers, het bijhouden van een correcte administratie en het doen van belastingaangifte.

Neem contact op

Uw doel is ons doel. Wij nemen de tijd om uw bedrijf door en door te leren kennen. Zo weten wij precies wat uw bedrijf nodig heeft en bieden wij u een oplossing die bij u past. Dit staat borg voor een hoge toegevoegde waarde en klanttevredenheid. Wij laten een ondernemer niet met vragen achter. Ons kantoor is altijd open. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan specialisten, kunnen wij snel op uw wensen inspelen. Ook als het spoed heeft.