Exact Administratie & Belastingadvies

Het ondernemerschap is een veelomvattende zaak. Of u nu starter bent of ondernemer in het midden- of kleinbedrijf, u wilt zich vooral bezig houden met dat waarvoor u ondernemer bent geworden. Administratie, jaarrekeningen, belastingen en regelgeving zijn zaken die vragen om een professionele en persoonlijke ondersteuning.

Als EXACT nemen wij u niet alleen uw administratieve en fiscale taken uit handen, wij helpen u ook uw vragen te beantwoorden, uw ideeën te toetsen en te zorgen voor een objectieve blik van buitenaf. Zo kunt ú doen waar u goed in bent en doen wij – voor u – waar wij goed in zijn: u efficiënt ondersteunen in uw ondernemerschap.

VAN VELE MARKTEN THUIS

Uw doel is ons doel. Wij nemen de tijd om uw bedrijf door en door te leren kennen. Zo weten wij precies wat uw bedrijf nodig heeft en bieden wij u een oplossing die bij u past. Dit staat borg voor een hoge toegevoegde waarde en klanttevredenheid. Geen onderneming is hetzelfde. En dus heeft iedere onderneming andere wensen en behoeften. Ons dienstenpakket is daarom breed.

Ons klantenportefeuille is enorm breed. Zo hebben wij uiteenlopende klanten als fysiotherapeuten of makelaars, maar ook rijscholen of BV's. Ook sturen wij U tijdig aan indien het wenselijk wordt voor het aanpassen van de rechtsvorm van uw onderneming in een BV, Maatschap of misschien VOF. Voor iedere ondernemingsvorm of situatie brengen wij voor U de voor en/of nadelen kaart. Daar zijn wij voor!

EEN CONTROLERENDE PARTNER

Vertrouwen is goed, controleren is beter. Bij ons bent u zeker van een betrouwbare administratie. De Belastingdienst gaat er vanuit dat de administraties die wij beheren aan alle vereisten voldoen. In dit kader heeft EXACT richtlijnen voor haar klanten opgezet die gebruikt worden voor een adequate opzet van de administratie voor de onderneming.

Voor de administraties van onze cliënten maken wij gebruik van EXACT ONLINE. Hét integrale softwarepakket waarin alle verschillende facetten van administratie van uw bedrijf behandeld worden en waar U als klant indien wenselijk zelf ook kunt inloggen. Zo kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan. En dat merkt u in onze prijs. Want tijd besparen is geld besparen.

Neem contact op

Uw doel is ons doel. Wij nemen de tijd om uw bedrijf door en door te leren kennen. Zo weten wij precies wat uw bedrijf nodig heeft en bieden wij u een oplossing die bij u past. Dit staat borg voor een hoge toegevoegde waarde en klanttevredenheid. Wij laten een ondernemer niet met vragen achter. Ons kantoor is altijd open. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan specialisten, kunnen wij snel op uw wensen inspelen. Ook als het spoed heeft.