Exact Advies helpt starters starten!

Bij EXACT vind je alle kennis en ervaring om je goed op weg te helpen. Bijvoorbeeld voor je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Het kiezen van de juiste ondernemersvorm. Of het opzetten van je eigen overzichtelijke administratie.

Vraag jij je af of het handig is een auto op de zaak te zetten? Welke telefoonkosten aftrekbaar zijn? Voor al je vragen kun je terecht bij EXACT en krijg je snel een persoonlijk advies.

BV/ DGA? Deskundig fiscaal advies

Overzicht in je administratie is belangrijk, maar deskundig fiscaal advies gericht op jouw belastingvoordeel is iets heel anders. Juist hiermee weet EXACT zich te onderscheiden! Goed advies gericht op jouw BV. Heb ik gekozen voor de juiste fiscale constructie? Hoe zet ik mijn eenmanszaak om in een BV?

Breng ik mijn onroerend goed onder in een Holding? Dit zijn vragen die wij regelmatig voor onze klanten beantwoorden. En iedere situatie is anders. Wij helpen je graag vooruit met een persoonlijk fiscaal advies op maat.

Neem contact op

Uw doel is ons doel. Wij nemen de tijd om uw bedrijf door en door te leren kennen. Zo weten wij precies wat uw bedrijf nodig heeft en bieden wij u een oplossing die bij u past. Dit staat borg voor een hoge toegevoegde waarde en klanttevredenheid. Wij laten een ondernemer niet met vragen achter. Ons kantoor is altijd open. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan specialisten, kunnen wij snel op uw wensen inspelen. Ook als het spoed heeft.